Romantikus Tandem biciklizés Szentendrére

40 000 Ft

Szerettek bringázni? Na és a tandemet próbáltátok?  Az egyik legjobb páros sport amiben tényleg egy hullámhosszra kerültök, hiszen összhangban kell lennetek a tekerésnél. Nagyon jó móka aminek azért sportértéke is van. Egy könnyed hétvégi délutáni vagy vasárnap reggeli program keretében 4 óra alatt közösen tandemmel kerekeztek el Budapest- Budapest Batthyány tér – Római Partról – Szentendrére és vissza. A táv kb.: 40 km. Természetesen van lehetőség rövidebb útra is, és egyéb útvonal választására is. Az útra kísérettel mentek, így az eltévedés vagy egyéb problémák lehetősége nem áll fent. A túravezető lekísér Titeket Szentendréig ahol egy isteni finom fagyi  társaságában sétáltok egyet, vagy csak pihiztek egyet, gyönyörködve a Dunában, majd új lendülettel visszaindultok.

A bicikliúton először kis gyakorlás keretében megismerkedtek a tandem bicikli fortélyaival, majd irány a gyönyörű Szentendre.

Egyéb információ:

Biztosítást mindenkinek saját felelősségére kell kötni.

Kategória:

Leírás

Egy könnyed péntek délutáni vagy vasárnap reggeli program keretében 4 óra alatt közösen tandemmel kerekezzünk el Budapest- Budapest Batthyány tér – Római Partról – Szentendrére és vissza kb 40 km. Természetesen lehetőség rövidebb útra is, és egyéb utvonal választására is.  Tudni kell hogy mivel tandem bicikli elég gyors ez egy könnyed túra.

  Találkozás 

         Péntek délután 16 óra  Budapest Batthyány tér

         Vasárnap reggel 9 óra Budapest Batthyány tér.

A bicikliúton először kis gyakorlás keretében megismerkedünk a tandem bicikli fortélyaival, majd indulás a Római parton Lupa Szigeti büfé mellett irány Szentendre. Szentendrén egy rövid pihenő egy fagyizó vagy cukrászdában, és vissza ugyanezen az útvonalon.

Kedvezőtlen időjárás esetén a következő program napot tudjuk felajánlani.

Biztosítást mindenkinek saját felelősségére kell kötni.

Időpontfoglalás:
A biciklik tervezése miatt egy héttel a tervezett időpont előtt kell egyeztetni.
A kupon megvásárlását követően lehetséges az időpont egyeztetés, érdemes a felhasználás előtt 7 nappal időpontot foglalni.

Helyszín: Budapest

Parkolási lehetőség:
Utcán

Egyéb információ:
Minimális bicikli tudás szükséges. Balesetbiztosítás a vevő felelősségére.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Romantikus Tandem biciklizés Szentendrére” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük