Az új kedvenc hátizsákod imádott ruháidból – hátitáska készítő workshop

45 000 Ft

Tegye fel a kezét, akinek lapul a szekrényében legalább egy megunt/nem hordott, kinőtt farmer! Ugye, Te is magadra ismertél?  És mi lenne ha nem kellene kidobnod, hanem egy egyedi, divatos, és saját kézzel készített hátizsák készülne belőle a saját ízlésed szerint?

No, hát ebből jött a zseniális ötlet erre a programra, ahova akár együtt is jöhettek a pároddal, de ha a kedvesed a kreatív a családban, akkor remek ajándék ötlet! A Varázs varrás tanfolyamon 24 óra alatt ( 6X4 óra vagy 4X6 óra elosztásban) kreatív textilvarró segítségével tanulod meg a háti táska készítés csínját-bínját. Ha most először fogsz tűt a kezedben az sem akadály, hiszen  a teljesen kezdő lelkes tanoncok is fel tudnak zárkózni Zsuzsi gondoskodó szárnyai alatt. A mini csoportos képzésen külön figyelmet fordít minden egyes tanítványra. Az anyagot biztosítjuk, ami a régi farmejaidon felül szükséges a varráshoz. A varrógépet,cérnát, cipzárat és egyéb  eszközöket is tartalmazza a csomag.

Gyere el, és készítsd el álmaid hátizsákját!!!

Kategória:

Leírás

Helyszín: 1145 Budapest, Amerikai út 43. 5 ös kapucsengő

Parkolási lehetőség:
Hétvégén ingyenes, Parkolásra az utcán van lehetőség

Nyitva tartás:
egyeztetés szerint

Egyéb információ:
Haladó hobbivarrók, bonyolultabb hátitáskát is választhatnak amit közösen elkészítünk. Ha ragaszkodik hozzá hogy kedvenc ruhadarabjaidből csináld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az új kedvenc hátizsákod imádott ruháidból – hátitáska készítő workshop” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük