Kíváncsi vagy kik vagyunk?

A tökéletes randi megálmodója

Gyerekkorom óta szenvedélyem másokat meglepni egyedi, kreatív ajándékokkal. Később, ahogy felnőttem, azon kaptam magam, hogy rendszeresen tőlem kértek segítséget barátaim, családom, ismerőseim ajándék vásárlásnál, és helyszín ajánlásnál, különleges alkalmakra.

Számtalanszor megkaptam a kérdést férfi barátaimtól: ” Nóri, nem tudsz valami jó kis helyet, ahol randizhatunk/évfordulózhatunk? “

Minden alkalommal a legnagyobb szeretettel, és körültekintően választottam, az általam javasolt helyszín pedig mindig sikert aratott. 

Egyszer egy kedves barátom szintén randihelyszín ajánlást kért tőlem. A” romantikus sétahajózás, élő zenével és ízletes vacsorával”  ötlettöl annyival el lett ragadtatva, hogy javasolta, hozzak létre egy randi helyszín ajánló oldalt.  

Hát, így jött létre tokeletesrandi.hu, amit őszintén ajánlok Nektek.  Szívügyem, hogy a magyar emberek boldog párkapcsolatban/házasságban éljenek, és minőségi időt töltsenek el együtt. 

Médiamegjelenéseink

Az elmúlt év rendkívül izgalmasan telt nálunk. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ebben az időszakban több média csatornán is találkozhattál velünk.

Csupán néhányat megemlítve a BlikkbenGlamourban és a Ridikülben jelent meg a tokeletesrandi.hu.

Külön öröm számunkra, hogy a Heti TV műsorába is meghívtak valamint a Retro Rádióban

is felkértek interjúra.

Iratkozz fel hírlevelünkre!