Miért fontos Nőként az önbizalom

A mai blogban Pomorski Peti barátomat kérdeztem egy igen fontos témáról, a női önbizalomról.

Az önbizalom minden téren nagyon fontos, de nézzük meg miért fontos nőként.

A nők azok akik építik a jövőt. Ennyire egyszerű.

Ha valaki elveszi egy nő önbizalmát, az a személy a bolygó jövőjét pusztítja, saját gyengesége miatt.

Az önbizalom eleve egy nagyon félreértett dolog, keverik a beképzeltséggel. Az önbizalom az, hogy tudom milyen jó vagyok és hajlandó vagyok fejlődni, tanulni olyanoktól akik jobbak nálam, azzal a céllal, hogy a legjobb legyek, de nem úgy, hogy utána elnyomom a másikat! Örülök ha más jobb, mert motivál, hogy még jobb legyek.

Szóval ha ezt megnézed, az aki egy nő önbizalmát rombolja, el akarja pusztítani az életet. Egy gyáva ember akit zavar, hogy mások jobbak nála, ezért pusztít. Ezt azért tudom mert én is voltam ilyen.

Nőként azért kell legyen önbizalmad, hogy tudj választani megfelelő személyt magad mellé, ne abból kell nyerd az önbizalmad, hogy ki van veled, mert akkor igazából nincs.

És itt jön az egyik kedvenc idézetem magamtól: “Azok az emberek akik meg akarnak felelni, elnyomás alatt állnak, olyan emberek által, akik fölött állnak.” Érted? Ha nőként nincs önbizalmad, akkor neked a legfontosabb, hogy ezt vissza építsd, mert a jövő múlik rajtad.

Annyira gyengék lettek a férfiak, azzal, hogy el játszák mennyire erősek, hogy teljesen tönkre lett téve a női önbizalom. Az aki mutatni akarja mennyire erős, az pusztítással teszi, csak figyeld meg! De annyi ereje nincs, hogy építsen!

Nem az az erős aki elnyom másokat, ha nem aki felemel. És sok ilyen “erős” lény azon dolgozik, hogy ne engedje másoknak, hogy fel tudják emelni a többieket.

Sajnos 80% az amit én megfigyeltem, hogy a nők el vannak nyomva. (Ez nem azt jelenti, hogy nincs meg fordítva is, de elhanyagolható az a szám)

A te életed fontosabb, mert te életet adsz. Számít neked a te életed?

Szeretettel: Pomorski Péter

 

Vélemény, hozzászólás?