5 katasztrofális randizási hiba

Aki pedig megosztja Veled sok-sok év tapasztalatát, nem más, mint: Horváth Mártoncsábítási szakértő!

5 katasztrófális hiba, ami után csak akkor megy el veled a lány randizni, ha Te magad van a Ryan Reynolds

Szóval ott tartunk, hogy a lányt kiszemelted, mert nagyon tetszik. Egy találkozót szeretnél vele egyeztetni, amikor végre együtt élhettek át romantikus pillanatokat. Mire kell a leginkább figyelned?

Ha már eddig eljutottál, akkor őszintén gratulálok neked! De tényleg. A nőkkel való kommunikációnak eddig a szintjéig a férfiak 80-90 %-a nem képes tudatosan eljutni.

Pontosan ezért halljuk azt az egyedülálló nőktől, hogy: “Nincs normális pasi!

Uraim, ez bizony a mi felelősségünk.

Tehát ha ott tartasz, hogy már elhívod a lányt, hogy kettesben legyetek, akkor valamit eleve tökösebben csinálsz, mint a legtöbb férfi.

Na de hogyan NE csináld a meghívást?!

 

0.) hiba: Fantáziakirályfi, aki miatt Hamupipőke már fél 8-kor hazament

Ez nem meghívási hiba. Ez az a helyzet, amikor még csak meg sem hívod a lányt a randira, mert arra vársz, hogy… hogy…

Majd talán úgy alakul…

Vagy neki eszébe jut, hogy együtt menjetek valahová, hiszen úgyis olyan jól elvagytok.

Egy Svájcban dolgozó lány épp azt panaszolta, hogy lassanként olyan szörnyű a helyzet, hogy a legtöbb esetben a lányoknak kell meghívniuk fiúkat egy találkára.

Rossz hírem van: ha nem hívsz el egy lányt tudatosan találkozóra, akkor az nem is fog úgy végződni (sőt elkezdődni se), ahogy azt a romantikus álmaidban elképzelted.

Tudtad, hogy a legtöbb nő arról álmodik, hogy végre egy határozott férfi elhívja őt egy vacsorára? Vagy piknikre? Vagy számháborúra? Vagy kisállatsimogatásra?

 

1.) hiba: Rambo átlépett a csukott ajtón… ja, nem.

Vajon mire számít az a férfi, aki teljesen ismeretlenül ír egy üzenetet valamelyik online felületen egy nőnek: “Szia! Eljönnél velem egy kávéra?”

Egy lány azt mesélte, hogy egy étterem egyik online felületen egy kritikus véleményt írt, mivel kifejezetten rosszat tapasztalt az ottjártakor. Erre egy férfi nyilvánosan megírta neki, hogy elvinné egyet falatozni erre a helyre, csak hogy bizonyítsa, nem annyira vészes a menü.

Könyörgöm… Azt sem tudja, hogy ki vagy! Miért gondolod, hogy találkozni akar veled?!

(Jó, ha Ryan Reynolds ugyanezt csinálja, az más.)

 

2.) hiba: Hófehérke találkozik az Aliennel

Az igazi férfi karaktere itt mutatkozik meg: felismered azt, hogy a nő megbízik menned?

A nő arra vágyik, hogy olyan férfit találjon, aki mellett biztonságban érezheti magát. Nem csak azért, mert megöli a rátámadó oroszlánt. Hanem biztonságban van a férfivel szemben is. A bizalom érzése arról szól, hogy a férfi által teremtett légkör barátságos, és olyan helyzet, ahol a nő ellazulhat.

Egy pár perc tinderezés ezt nem fogja megadni. Nem számíthatsz erre akkor sem, ha csupán 5 mondatot beszélgetsz a lánnyal az utcán.

A bizalom időt és beszélgetést kíván.

 

3.) hiba: Felkínálod a langyos lángost

Találkozóra hívni egy lányt anélkül, hogy tudnád, hogy vonzódik hozzád: halott ügy. Kedves lesz, nem akar majd megbántani, de elutasítja a találkozást. Nem akar áltatni Téged sem, és a saját idejét sem akarja egy olyan férfira pazarolni, akihez nem vonzódik.

Egy férfi a nő szemében olyan tulajdonságoktól válik vonzóvá, mint a határozottság, a kreativitás, a döntésképesség, a rugalmasság, a lazaság és a bátor (néha akár pimasz) flörtölési készség. Nem külön-külön, hanem együttesen. A vonzalmat megalapozhatja az, hogy a férfi “jól néz ki”, de ez abszolút ízlés kérdése. Persze az ápoltság alapfeltétel, és a sportosabb megjelenésen is érdemes dolgozni.

Ha ezek nincsenek meg, és nem csigázza fel semmi a lány kíváncsiságát, akkor a lányt elhívni olyan, mint egy szép, kerek, biztonságos, lezárt lábosban felkínálni a besavanyodott, hideg és kicsit büdös levest.

4.) hiba: Megveszed a jegyet a “Semmi nemtomhány árnyalatára”!

Kreativitás nélkül ne kezdj bele a párkeresésbe!

Sótlan, ötlettelen, unalmas randiötlete bárkinek lehet. Te viszont tényleg akarsz valamit a lánytól.

Akkor miért “csak egy kávéra” akarod elhívni?!

Mi vagy Te? Zöldfülű biztosítási ügynök?!

Legyen a tarsolyodban 4-5 randiötlet minden esetre még akkor is, ha nem egy konkrét lány szívére pályázol.

Lehet az egy parkerdei séta (mert szereted a természetet), egy TV-torony látogatás (mert már vágysz oda), egy Dali-kiállítás (mert mindig is látni akartad), egy kocsmatúra (mert buli a bódult felfedezés)… Csak legyen nálad egy olyan “party”, amiben a lány benne lehet.

Miért nem nézel szét ezen az oldalon, hogy minimum 3 jó ötleted legyen?!

Itt sem árt valamennyire körültekintőnek lenni, és figyelni a beszélgetésekben elrejtett információkra. Nem úgy, mint az a srác, aki egy vegán lányt el akart hívni egy disznóvágásra.

 

5.) hiba: Felszállnál a hajóra Dömösnél, ami már két hete New Yorkban van

Elérkeztünk a tömeges értetlenkedés fröcsögő öblébe: a barátzóna keserű kosarába.

A barátzóna az, ahol a lány azt mondja, hogy “Legyünk inkább csak barátok.” vagy “Én azt hittem, mi csak barátok vagyunk!”

Mi van!? Hát Te végig azt hitted, hogy egyre közelebb kerültök egymáshoz. Akkor most meg mi a…?!

Azt hiszed, hogy jó dolog hónapokig keresni az alkalmat, hogy egy lányt megkörnyékezhess, de ez nem fog menni. Nagyon sok férfi már akkor vall szerelmet egy nőnek, amikor az már rég nem is tartja őt igazi férfinak, hanem csak egy barátnak.

Tudod miért van ez? Mert a nők tudatos és határozott férfira vágynak, aki tudja és érzi, hogy mikor kell a kötetlen beszélgetést flörtté változtatni.

Igen, tudom… ha végignézed a fenti listát, akkor azt gondolod:

“Egy nőt randira hívni bonyolultabb, mint szabályosan átprogramozni egy atomreaktort Gyatlov elvtárssal.”

Nyugi! Van segítség. Magyarországon első számú és legtapasztaltabb férfi csábításoktatója, több száz férfi (többek között az enyém is) hódítási mentora, Nicholas Victor most egy nagyon erőset húzott.

Megcsinálta a járvány alatt leginkább használható ismerkedési módszerek arzenálját egy jól felépített oktató felületen.

Szóval hajrá! Nézd meg az Online Extrém Tanfolyam tematikáját, és találkozzunk a virtuális térben!

 

Horváth Márton

 

Vélemény, hozzászólás?