Mégis hol a csudàban lehet ilyenkor randizni?

Az éttermek zárva, a szálláshelyek zárva, a fürdők zárva…. és nem is sorolom tovább. 

Akár párkapcsolatban élők, akár szinglik szeretnének kicsit kimozdulni, maximum a sétálás jöhet szóba, de az már kicsit snassz, így a több hónapos bezártság után.

Mégis hol a csudába lehet akkor randizni? 

Nagyon jó kérdés! Mi, a tokeletesrandi.hu csapata, nem hagyunk Téged randi ötlet nélkül! Nem kell lemondanod az élményekről. Akár hiszed, akár nem, teljesen legális, és biztonságos programok várnak Rád!

Nem húzom tovább a szót, sem az agayadat, bemutatom az első igazán kreatív, és eszméééletlenül izgalmas lehetőséget, ami nem más, mint a Landventure! 

A világ legjobb játékai, szabadtéren, az ország több pontján! 

A Landventure egy olyan szabadtéri program, amit bármikor ki tudsz próbálni. Nincs szükség időpont foglalásra, csak mobilnetre, meg telefonra, ugyanis a feladatok itt jelennek meg.

Mindegyik játékhoz tartozik egy történet, hogy garantáltan beleéld magad. Akár titkosügynök bőrébe bújtok, akár mesés vagyont kutató kincsvadászként vetitek bele magatokat a kalandba, az élmény nem marad el!

Természetesen én magam is kipróbáltam, hiszen nem ajánlok olyat amit nem imádok! A kém-lelés címen futó, budapesti városi játék keltette fel az érdeklődésemet. 

Hát gyerekek, nem akarom lelőni a poént, szóval csak annyit mondok, hogy nem bírtam abbahagyni! A feladatok nem voltak egyszerűek, gondolkodni kellett. Régen játszottam már ilyen beleéléssel! Tényleg úgy éreztem magam mint egy titkos ügynök! Láttad a Da vinci kódot? Na, pontosan olyan izgalmas! 

Kinek ajánlott?

Sok programunkkal ellentétbe, a Landventure kifejezetten jó első randinak is. A kínos csendet, feszengést, és lányos zavart nem kell átélnetek, hiszen a szabadtéri játék teljesen leköti a figyelmeteket, miközben egy igazi csapattá kovácsol benneteket.

Ja, és nem időre megy a dolog! Szóval bármikor megállhattok egy sütire, evésre, fagyira.

Párkapcsolatban élőknek ugyanúgy tökéletes randi ötlet, ha már nem bírják a négy fal között, és kimozdulnának. 

Hol lehet játszani?

Az országban több helyen is elérhető, Budapest belvárosában, Szegeden, Pécsen, és Balatonfüreden. Szóval akár egy kirándulással is összeköthetitek. 

Ha kedvet kaptál, ne habozz, próbáld ki most 10% kedvezménnyel!

A kedvezményt az alábbi kóddal kérheted: NYOMOZÓSRANDI10

https://www.landventure.hu

(kép: we love budapest)

 

Vélemény, hozzászólás?