5 plusz 1 randiötlet

“Mit csináljunk a karantén alatt? Ebben a nehéz időben hogy lehet megoldani a randizást?” -merül fel sokunkban. Az ismerkedés teljes egészében az online térre korlátozódott találkahelyek híján, és időkorlátozás végett. DE egy percre sem kell elkeseredni! A tokeletesrandi.hu csapata gőzerővel dolgozik azon, hogy ne álljon le a randizás, és Pároddal tudd élvezni a randi örömeit.

 

Addig is készültünk néhány “home randi” tippel!

 

  1. Édesszájúak vagytok? Akkor indulhat a Csokifondü party! Egyre több helyen lehet kapni fondükészletet, de egy egyszerű főzőedénybe is tökéletesen meg lehet csinálni. A gyömölcsöket (pl.:eper, banán, szőlő) pedig kedvetekre válogatjátok össze. Egy jó lejátszási lista a kedvenc számaitokból összeválogatva, hangulatvilágítás, és indulhat az édes élvezet!      
  2. Legyen tánc! Ha Ti ugyan nem tudtok tánc partikra, vagy tanfolyamokra menni, otthonra is tudtok egy fergeteges kétszemélyes  latin estet szervezni! Öltözzetek ki, keverjetek pár koktélt, egy kis zene, és irány a táncparkett! 
  3. Napsütés, tengerpart, koktélok, meleg… egy pihentető és vágyott nyaralás emlékeit idézi. Ha szíved vágya egy hawaii utazás, akkor teremtsd meg otthonodba! Néhány egzotikus gyümölcsturmix, a kedvenc fürdőruhátok, jól felfűtött szoba, és máris kész a nyaralós hangulat! (Ha igazán bele akarjátok élni magatokat, még virágfüzért is aggathattok a nyakatokba…)
  4. Társasjáték est! Na, nem ám olyan egyszerűekre gondolj, hogy “ki nevet a végén”. Rengeteg izgalmas társasjáték elérhető már! Akár a stratégiait, logikait kedvelitek, vagy csak egyszerűen egymásra akartok hangolódni, széles repertoár áll rendelkezésre.A mi ajánlataink : Dixit, otthoni szabadulószoba, két személyes kérdezz-felelek.
  5. Páros masszázs egymásnak! Nincs is jobb mint egy kellemes masszázs a szerelmedtől! Szerezzetek be különféle illatú massszázs olajakat, kapcsoljatok be egy kellemes, relaxációs zenét, és élvezzétek! 
  6. Tervezés : tervezzetek meg a jövő évi közös programokat! Elő a bakancs listákkal! Írjátok össze hogy hova szeretnétek elutazni, milyen programokat szeretnétek kipróbálni, milyen új sportokat .Gyűjtsetek hozzá képeket, pl.: milyen szállodába szeretnétek nyaralni, milyen finomságokat kóstolnátok meg, mely tájakra szeretnétek eljutni. Akár egy közös mappát is készíthettek erről! Hidd el, nem csak akkor fantasztikus érzés miközben csináljátok, de néha borús napokon nézegetni, igazán hangulatemelő.

 

Vélemény, hozzászólás?